Anna lahjaksi lukuseikkailu – Lukumummit ja -vaarit!

Lukumummit ja -vaarit osallistuvat yhteistyökumppaninsa Lukukeskuksen Anna lahjaksi lukuseikkailu -kampanjaan lukuviikolla 2017.

Lukumummit ja -vaarit lukevat joka aamu kirjoja ja tarinoita Jyväskylästä käsin, ja kaikki Suomen koululuokat ovat tervetulleita kuulolle! Lukutuokiolähetys avautuu joka arkiaamu klo 9:00

Lisäksi keskiviikkona 19.4. järjestetään Suomen Suurin Satutunti, jolloin lukutuokiota voi seurata 13:ssa eri kirjastossa! Katso lähin kirjastosi täältä

Lukutuokio alkaa kampanjaviikolla joka aamu klo 9.00 ja kestää puoli tuntia. Lukemisen jälkeen vaari esittää kirjasuosituksia oppilaille ja katselijat pääsevät suosittelemaan myös omia lempparikirjojaan. Päivittäin arvotaan suosittelijoiden kesken lukupuuhakirja!

Lopuksi on aikaa chattailla vaarin kanssa. Opettaja voi vaikkapa toimia lasten kirjurina ja vaari vastaa livenä kysymyksiin. Hieno tilaisuus myös mediakasvatuskeskustelulle!

Tiistaina tuokion teema on vanhat klassikot. Keskiviikon ja Suomen Suurimman satutunnin teema on monikulttuurisuus. Torstaina vuorossa on Suomi 100 -teema. Perjantaina viimeisenä sukelletaan seikkailu-teeman maailmoihin!

Lukuvaarituokiot mahdollistaa Niilo Mäki Instituutti STEA:n tuella.

< Takaisin tapahtumakalenteriin

Katso myös